Wednesday, January 28, 2009

Give me 1 reason to give cheat khatana4 for you

After a quarrel with the computer and test-trial modification of existing cheat its end I can penetrate to cheat tantra version khatana 4 as it is easy once you go home a little earnest because I do not need to cheat to find the new version. only change is in value cheat the old version. but when I intend to make a post about this cheat a friend tantra mania reprimand cheat me with the reason that can damage the balance of the game so I pause to spread cheat version of this khatana 4.
if you are interested to get this then I have 1 request.

Tantra in the world so there are 1 million users who play more so I think I will get this if there are users who get to play with, essentially give me 1 reason to cheat distribute this to you for free.

97 comments:

Anonymous said...

sepertinya K4 tidak sesuai yg kita harapkan, just like tantra Extreme.
semoga cheat membuat GM lebih bekerja keras dalam bekerja(kl ga pengen bangkrut ditinggalin player >.<)

xxx said...
This comment has been removed by the author.
xxx said...
This comment has been removed by the author.
Tantra Lover said...

please send me your cheat for me
Urgently needed
plis send me : daenk_7@yahoo.com

Thank's soo much b4

Anonymous said...

Just want to Know How To use the cheat.
Just Studying to learn the cheat..
Just it

Anonymous said...

Karena anda lebih tau dan mengerti bagaimana memanipulasi untuk cheating dan saya hanya ingin tahu bagaimana caranya.

deva said...

please send cheat kathana 4 for me at email guntoer_gank@yahoo.co.id

thanks b4...

xxx said...
This comment has been removed by the author.
Bahtiar said...

Entah saya sudah terlambat atau belum , tapi PLEASE.. Jangan bikin cheat buat Tantra yang dah dipatch Kathana 4 sekarang ini.. Lebih enak maen tanpa cheat.. Kemaren sebelum Kathana 4 diimplementasikan, begitu kacaunya orang2 pake cheat, no delay lah, speed attack modifier lah, tunggu sampe ada Tantra Cheater version, yang isinya cuma cheater2, barulah silakan kembangkan itu cheat. Yang sekarang, tolong jangan buat cheat. Lebih banyak yang dirugikan daripada diuntungkan. Untung buat anda apa sih?

Dudutzzz said...

Keuntungan buat kita??
1. Tambah Pinter karena belajar
2. GM na bakalan sibuk buat patch baru biar ga tembus tu ma cheat
3. Kita belajar lg buat nembus patch yg baru

kan enak tu..
Seru

spik23 said...

hi im tantra adik but I Have no job to support my hobbies. Im a member of tantra adik since 2005 but as of now im still lvl 80. My friends always bully my character. he's amara lvl 101. w/ complete accessories tha truth im kinda jealus.hehehe,,, I want to lvl my char like his character. thats all.. thanks...

Anonymous said...

because many are already using the cheat.
that is the reason why you must get that you can make.
just get fair

Bahtiar said...

Yang jelas game telah dibuat sedemikian rupa dan dengan memainkannya apa adanya, kita telah menghargai jerih payah si pembuat game, bukan merusaknya.. Nda ada lagi war yang seru, nda ada lagi party rame2.. Itu karena pada pake cheat.. Jaman dulu hunt serbinda aja bisa begitu menyenangkan dengan party rame2.. Don't U miss that?

Anonymous said...

dah post aja cheat teleport hack biar gak bokek keluar - masuk Tomb
itu aja dech gak berlebihan kan XD ....

Itu juga kalau loe bisa ...
soalnya meski loe bisa lom tentu mau kan ....

makanya gw gak bilang itu juga kalo loe mau ....XD ....
soalnya meski lo mau lom tentu bisa kan ....

XDXDXDXDXD ...

dudutzzz said...

@ Bahtiar
Klo mau lebih menyenangkan sekalian ja makro na dihapus
Kan seru tu
Tambah Akrab..
Ga main makro-trus AFK

Sekedar Info
Cheat dah banyak beredar lg
Ni kelamaan minta posting
Malah ga dikasih2 cheat na

Liat ja tu Kruma ma Vedhi
dah bermunculan Cheaters

salut n Hormat buat
Char2 ga ngecheat.

Di tunggu aja ntar adu cheat na

Bahtiar Aris Munandar said...

Dah sejak lama usul gitu Kk ke GMnya lewat e-mail, tapi keknya GMnya pada cuek semua.. Sempet tuh dipostingan ligagame bilang mau melarang penggunaan makro juga, dengan alasan biar komunitas tantra hidup. Tapi nyatanya nda kunjung terealisasi juga..
Aku juga dah liat Kk yang pada ngecheat, itu pake program lama kok, cuma mereka berhasil menginjeksi ke sitem game yang baru (kathana 4), seperti fast cast, Edit attack speed, edit speed movement, dsb.. Entahlah, mereka yang pake cheat dari mana dapetnya aku blm tahu.. (aku dah googling2 tiap hari tapi blm ketemu tuh situs/server yang share cheat kathana 4)

Bahtiar (Mister Bhe) said...

Ini yang punya situs jadi nda sih nge-share cheatnya? Jangan2 mereka2 yang pada ngecheat sekarang karena dapet dari pemilik situs ini yak? Waduh.. Udah terlambat mungkin, tapi ya mau gmn lagi.. At least udah berusaha mencegah.. Bentar lagi rame dengan para cheater deh tuh Vedi ma Ahmara Kruma.. Wew.. >.<

tantarun said...

'Here How To Generate Rupee On TOI'

'First You Need To send This Following in mail :'

Subject Line : mail_verification"32fh15reg2"

'Thats Alow some parameters'

'If You want to rupee hack write this following message in the message box'

tantra;change;rupee.amount[=gold]=1000000000

change;ID.character

[yourusename],[yourpassword],[yournick]

change;value[=gold]
set.value.gold=1000000000
;change.end
;change.end
;end

'Thats The code to change some informations in your account, then send the message to this mail :'

tantrarun@gmail.com

At least Enjoy Spending Your Rupee.

lodong said...

GM SUCK !!!

lodong said...

'Here How To Generate Rupee On TOI'

'First You Need To send This Following in mail :'

Subject Line : mail_verification"32fh15reg2"

'Thats Alow some parameters'

'If You want to rupee hack write this following message in the message box'

tantra;change;rupee.amount[=gold]=1000000000

change;ID.character

[yourusename],[yourpassword],[yournick]

change;value[=gold]
set.value.gold=1000000000
;change.end
;change.end
;end

'Thats The code to change some informations in your account, then send the message to this mail :'

tantrarun@gmail.com

At least Enjoy Spending Your Rupee.

BE CAREFUL, THAT WAS HACKING !!!
DO YOU SEE THE REQUEST ABOUT [yourusename],[yourpassword],[yournick] ???

and u send the information to this email? (tantrarun@gmail.com)

wahahahaha.. cape deh.

Anonymous said...

berapa banyak waktu, uang yang dikeluarkan untuk bermain game online, ada yang gak pulang kerumah cuma untuk main game online, ada anak kecil mencuri uang orang tuanya cuma untuk main game online dan beli item mall nya yg bisa dibilang mahal, ditambah lagi item yang pecah gara gara ditempa, bisa mempengaruhi pisikologi orang yang bermain. memang semua itu karna lupa waktu. berapa banyak lagi orang yang akan dibuat lupa waktu dan lupa dikemanakan uang nyata dibelanjakan. semua bisa terjadi cuma gara gara game online.. ada nya cheat sah-sah aja, biar bisa menghemat waktu dan uang kita di kehidupan nyata..

jostkopal said...

mau dunk cheat nyaaa....
please give me cheat...
my email bowerdoank@yahoo.com

masa lodong ja yang ngecheat
huehhehehehe

jostkopal said...

yah cheat kathana 4 dunk ...
lodong mana neh cheat rupee nya... katanya mau bagi gw huhehehehehehehee.....
atau minta rupe ma GM ja yaa..
dah deh jangan nge cheat ...kasian tuh GM nya ...
tapi kalo ngga ngecheat ...kasian gw nya dunk...
huehheheheh
sekarang ACC gw masih grade 3
padahal dah Ahm 5

kasian khan
makanya ada cheat bagi2 dunk

mo at molo lagi gw
tapi seru nya pas Hp mau habis
wah kapan yah cheat nya dateng

tc-a said...

At least, not a damage or kill cheat and any kind of cheat that can be used harmfully in Kruma.

Players using cheat on Kruma is very very annoying, and it will make Tantra players go away...

lodong said...

we need cheat for hunting only not for war. that's true and u will see my char on tomb cheat just for hunt only !!

keAn said...
This comment has been removed by the author.
keAn said...

I want 2 b fair w/ some who used cheats.All I want s 2 level up more and 2 defeat this cheaters who hack my last account. they get my acc. and ruphs. I don't know how they do that thing. .

I am also a tantra adik since year 2006 . At first I am happy playing this On Line game with my friends.We reached the highest level at that time.
But because of financial problem I stoped playing and when the time i return the level is extended at AMARA and that time this cheater hack my account.. .
I consult the GM but no one replied me.

That's the reason why i want to get some cheats.
So please help me, I do promise that I will use this cheats not to destructing the OnLine game. As what I sead, all I want is to Level up More.. .

please send any cheat in my eAdd > wizzard009@yahoo.com .. .

Anonymous said...

i just started this game 3 weeks ago and my character was just given to me by my friend.and he hd given me amara 6 but lvl down when i played it it reached amara 4 and i just reach amara 5 this morning..i wanted to learn how to use cheat so that i can have many rups and upgrade my character my bf plays this game thats why i play this too but were gap so we cant team up..pls

Bahtiar said...

Baru tadi maen tantra setelah lama tidak online, ada yang vending "Cheat tantra sudah menyebar.." Langsung deh mampir ke Blog sini, sepertinya blm release yah Cheatnya? Atau udah? Ck.. Ck.. Ck..

Anonymous said...

saya tidak mau munapik, pd dasar nya dalam game orang pasti butuh cheat (makro,multi)maka itu kirimkan cheat nya donk ke email ryn_jbi@yahoo.com

Anonymous said...

i've work all day as a labour sir.. i've play tantra for 1 year to HaVe SoMe FuN (and never intend to turn it to be pain in the ass) since its free to play..and i might not have too much time to leveling or find too much rupee/rupiahs/taney to buy an good item, 'cos soon i'll have a baby, so i have to go home early.

we know its so hard to find money in tantra (according to a price at the mandara market >_<)

i never did any cheat at kruma, cheat at kruma is sucks, only coward who did that. can we filter the maps for the cheat? such as if(maps[232]){cheat=false} no?..

Anonymous said...

if you have cheat for tantra katana 4 please send for me at my email syahrul97@yahoo.com

Blessdfall said...

i badly need cheat specifically i need just for hunting only to get nice items thats all i want...

if its ok to you if you will give me your cheat...its a pleasure to me sir...thank you sir..

just send it to me if you will give me..
here is my email add.

Blessdfall@gmail.com thank you sir

minta ciiit said...

mau dong cheatnya !!!
kirimin yaa donez_41@yahoo.com

makasih ^^

Anonymous said...

coz i want to explore more about tantra..

if im the lucky one that will be given

just send it to my email add sir..

msterbadz@gmail.com thankz in advance

Bhirawa said...

Boleh lah saya minta cheat nya... sakit hati di hajar yg pd nge cheat. biar adil kita sma2 nge cheat. untuk saya butuh bgd cheatnya..

please send me at fareedhperdana@gmail.com

thx...

Anonymous said...

aloo ini masih aktif atau udh punah ?? kok gak dikirimim cheatnya??

Anonymous said...

kirimin cheat rupee dunk ya.. ya... ya... ke Anggarbagaskara@ymail.com ok

Anonymous said...

mana cheat na.....
minta dunkz..... kita udah abis rupee ama rupiah maenin ni game tapi ga ada kemajuan..minta donkk cheat na

Anonymous said...

halo, aku dah lama main tantra, aku mau cheatnya untuk leveling lebih cepat supaya bisa main sampai level mentok, mohon kirimkan ke : aliongliu@yahoo.com
terima kasih ya.

SiBlo'on said...

cheat nama apaan si?
sejenis binatang purba ya??

Hell said...

plz send speed hack cheat n cheat ruppee...

HelL_80y@yahoo.com
thx...

Kiss_A_Stranger said...

Because get rupee in tantra is hardly, especilally for level below 80.

All armor and senjata are sold so expensive, that is i boring paly with tantra

HUNTER said...

Bahtiar said...

Yang jelas game telah dibuat sedemikian rupa dan dengan memainkannya apa adanya, kita telah menghargai jerih payah si pembuat game, bukan merusaknya.. Nda ada lagi war yang seru, nda ada lagi party rame2.. Itu karena pada pake cheat.. Jaman dulu hunt serbinda aja bisa begitu menyenangkan dengan party rame2.. Don't U miss that?

February 24, 2009 10:48 PM

saya setuju kk.. saya rindu tantra yang dulu.. mending k3 tanpa chit dari pada tantra yang keq sekarang.. aku rindu hunt di ugra rame2.. aku rindu hunt di serbinda bareng.. aku rindu dimudha di kejer2 momon ampe tunggang langgang berlarian smua.. aku rindu mati di kappa.. sekarang?? ga ada yang kesana lagi.. malah aku sering jalan2 sendirian kesana dari pada liat war yang ga enak banget ngrasaiinnya.. tantra sekaranng ga nyaman., bukan lagi keq dulu,, yang selalu aku anggeb sebagai rumahku..

Anonymous said...

knpa ga niru TE aja.,? BANNED IP!

Anonymous said...

gw stuju bgt ma yg pada nostalgia tantra jaman jebot, jauh lebih menyenangkan...

buat yg minta cheat dgn alasan hanya buat hunting, pdahal klo dah di pake sekali bakal ketagihan...
merasa di curangi terus, blakangan gw kesel ma cheater sampe akhirnya gw dapet juga tuh cheat, cheat pertama dari pertama kali gw maen,
prtama, FC klo dah dipke, trs lu coba srng biasa jadi beda bgt...
dll kepanjangan neh kekna

Developernya ga niat nih game

Sgt.Sentot said...

All duh duh duh sekarang tantra gak seru udah naek lvnya cepet trus banyak cheater gimana nih sekalian aja yuk kita semua pake cheat biar adil nah oleh sebab itu gue minta cheatnya donk... he... he... he...

Sgt.Sentot said...

o0o ya 1 lage...
klo yg ada cheat kirim ke aku ya my e-Mail:vincentius_fajar@yahoo.com
please bantu gue aku butuh chet tapi klo macro aku dah punya cuy...

Anonymous said...

wah..iya nih byk yg mke cheat sekarang,pas ak lg hunt aj ad char level kecil bnuh wa yg lvl lmyan langsung mokad.sialan...g adil nih..
mendingan pke cheat jg nih.jg bwt lodong wa mnta tools na ya plis.. krim ke. yaso_69@yahoo.com

Sgt.Sentot said...

duh duh duh masak g ada yg ngirim cheat-x tantra ke aku sih? pleaase lah... kasih tau aku oya klo gak iklhas gratis aku bayar atau barter sama item mall ku klo bayar pake rupee aku cuman ada 6 juta rupee kalo item mall aku ada stok +/- dalam jangka waktu 1 minggu dari saat aku ketik pesan ini aku minggu depan dapet 200.000 pp(Play Point) jadi plizz lah bagi yang g ikhlas kasih cheat-x aku beli dengan syarat aku terima cheat itu bisa di pake n aku juga tau cara ngoperasikannya plizz di net jangan jadi penipu. e-mail ku: vincentius_fajar@yahoo.com nama asli ku fajar nama charku Ashurasa,Ashura00,Yaksa00,Deva00,Th4t4,sherychan,NaGaRaSa,LONTEH,dan lainnya.total car aku ada 12

admin1 said...

yang mau cheat add aja YM gw nihh (adm_cheat2009) khusus yang bisa transfer rupiah gw minta 50.000 Buat yang butuh aja terimakasih

Sgt.Sentot said...

kk minta cheat khatana 4nya dunk aku dah nemu cheat engine 5.5 sama chit engine 5.4 dan 5.3 5.5 aku coba bwat rupee kog g bisa gimana sih caranya aku pengen tau cara cheat rupee dengan cheat engine aku tau nya cheat goldnya Crazy Kart online pake cheat engine aku coba kog rada sulit ya buat tantra
nih step-stepnya:
1).isi kolom (hex)value dengan jumlah Rupee.
2).Klik Frist Scan
3).trus entar muncu lkumpulan adress banyak banget
4).belanjain rupee mu yang ada.
5).isi lagi kolom (Hex)value dengan jumlah rupee setelah di belanjain trus klik next scan
6).ntar muncul 1 adress nah klik 2x adress itu.
7).lalu pilih frozen setelah adress itu pindah ke kolom bawah
8).klik kanan di adress itu pilih ''record'' lalu pilih value.
9).ganti value itu dengan jumlah rupee yg diinginkan.
10).liat jumlah rupee mu sekarang,jumlah rupee akan berubah sesuai dengan jumlah value yg tadi kamu ganti di Step 9.

nah kk itu 10 Step cara dapat Gold di crazy Kart online tade sempet ku coba di tantra yg lv cupu (new character) aku ambil uang dari vasablum sampe terkumpul 5000 rupee trus aku ikuti Step tade hasilny gagal di step ke 5
nah trus aku coba ama car ku yg lama ada rupee 6 juta aku cuba ketik gak muncul 1 adress pun di CE nya anehkan? makanya kk klo ada yg tau cheat rupee generator aku minta ya... email-ku:vincentius_fajar@yahoo.com

jostkopal said...

moco olo,,, neh makin gila aj ya cheat
hayah
ayo GM gimana nih solusinya
pada ngecheat semua

apakah dikasih cheat semua aja biar adil
wkkwkwkwkkwkw
atau dibasmi semua yang ngecit
btw cara bikin rekaman video di tantra gimana yah ...rada dodol juga neh

kirim yach caranya
biar gw rekam semua yang ngechit
kirim na ke bowerdoank@yahoo.com
dari pada gw ikutan ngecit
lebih baik gw ikutan basmi cheat
aciik kan

Anonymous said...

wah pada dudutz mua nih...pa lagi bwt sentot.
GM tu g gblok2 amat...klo ada orang yg ngepost cheat tantra ato cara hack skillah,rpeelah,speedlah...gw jamin deh psti trikna bakal di otak atik ma GM n dah psti g bkal bsa dgunain lg...
bego...,dng adana org ahli IT wa brhrap..cheat bkl ktmu trus..hahaha
org2 seindo yg nganggep dri lo pnter hack....cba hack game tantra tnjukin ke wa..klo dah dpt send ke (x3kali)yakuza(x3kali)hudotcom ^^

Chopsuey! said...

i have been testing some cheats that really works for all games, but unfortunately i always lose, currently i have been using cheat engine 5.5 version, but again unfortunately, i have not been able to do so, thats why i want to test and use your cheat, please send me one, so i will not feel frustrated anymore, thanks! my email chopsuey_132la@yahoo.com

Anonymous said...

Because i need to learn about it, not only program but how it's work. i like program as visual basic, html, php. but i just newbie. ~_~ please send me the program and how you make this software!!! for my research.

supriyanto@unri.ac.id

^_^ Student!!!

Shartha said...

Hah ... I think you shouldn't distribute it for free ...

I already see your post (today) when I searching Cheat Engine Tutorial about Tantra ... but what I found ?

The other people only want pick the complete program rather than trying by them self with cheat engine ...

it would be better if you post the tutorial rather than complete program, so the "LAZY" people will learn for reading ...

That's my opinion anyway ...

mersp said...

....pls give me a cheats of rupss...

..because i have no rups..to buy some items....i hope u send me a cheats...
.....send me: anilazer_imp@yahoo.com

.....thats all thanks......

joomla-share said...

weh yang bikin rame tantra ya chiter tadi je masalahnya, pengen cit tempa neh..

Anonymous said...

im playing @ ph server. . . 1st of all you should share to me ur cheat bcoz i just started playing tantra and i just realized how the gm's abuses the players by making the servers a business platform all rare items are provided only by the gm's and all the scrolls and forge items should be bought at item mall that uses real money to buy. . . dont you think we are abused here? leepipes_13@yahoo.com

Anonymous said...

if you have cheat for tantra katana 4 please send for me at my email melankolis.maniz@gmail.com

thx ^_^

Anonymous said...

wew, to all of you who mocking GM. do you all really know what GM job is?? do you all can make a different between GM and PROGRAMERS??

do you all know who is make a patch??
and do you all know how patch is work?? do you all know how to debug?? do you all know what is base address??

if you don't know all of that then JUST SHUT UP!!

karl said...

hi master i need the cheat bcoz i was been hack i dont know wat im going to do to bring back my acces n rupiah's T_T please master send m rupiah cheat or generator....

pilot17615@yahoo.com.ph

PAUL said...

pls send me this cheat im a newbee and i cant afford to buy premium items , my cousins always bully my character for being so weak a need held for revenge

paul_zapanta156@yahoo.com.phy

PAUL said...

pls send me this cheat im a newbee and i cant afford to buy premium items , my cousins always bully my character for being so weak a need held for revenge

paul_zapanta156@yahoo.com.ph

brother said...

I'm tired karna cheated on ..
I want to give them a lesson ..
I hope you can help me ..
thanks ..

brother said...

I'm tired karna cheated on ..
I want to give them a lesson ..
I hope you can help me ..
thanks ..

Tantra Adict said...

Gud Day!.. please send me a cheat in tantra online n my shan_hone07@yahoo.com.ph

coz u know! im so jealous to other character who ean a wonderfull weapons and acc , suit,,, so0o,, i need your help as well.. thnk you... and they insult me i am a weak.. so0o pls help me..

Anonymous said...

порно видео с малолетками он лайн http://free-3x.com/ порно фото онлайн молоденьких free-3x.com/ день студента 2 смотреть онлайн порно [url=http://free-3x.com/]free-3x.com[/url]

jeanpreaks said...

Please send me cheat in tantra online..because i don't have enough money to play the game..please..>.<

jeanpreaks said...

BTW my email is jeanpreaks@yahoo.com

Anonymous said...

Hi Sir...
My reasons are, because I was busy at work I can't keep My Char when Makro
My Char is deva... Very difficult to My Char Use Makro...
Therefore I Hope u Can Give Me ur Cheat To Help Me Fast Hunt...
My Mail is : rezta_ryan@yahoo.com
Thanks Before Sir..........

Anonymous said...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]and oem software, [url=http://firgonbares.net/]microsoft office 2003 code[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] selling software with recommended educational software
kaspersky torrent [url=http://firgonbares.net/]free macromedia dreamweaver 8 software[/url] teacher discount software
[url=http://firgonbares.net/]educators software discounts[/url] academic referencing software
[url=http://firgonbares.net/]where can i buy adobe photoshop[/url] adobe acrobat 9 free
education software canada [url=http://firgonbares.net/]acdsee crack torrent[/b]

Anonymous said...

Good day !.
You re, I guess , perhaps curious to know how one can reach 2000 per day of income .
There is no initial capital needed You may begin earning with as small sum of money as 20-100 dollars.

AimTrust is what you need
AimTrust incorporates an offshore structure with advanced asset management technologies in production and delivery of pipes for oil and gas.

It is based in Panama with affiliates everywhere: In USA, Canada, Cyprus.
Do you want to become really rich in short time?
That`s your choice That`s what you wish in the long run!

I feel good, I began to get real money with the help of this company,
and I invite you to do the same. If it gets down to select a proper companion who uses your funds in a right way - that`s AimTrust!.
I take now up to 2G every day, and what I started with was a funny sum of 500 bucks!
It`s easy to join , just click this link http://ityxyneser.kogaryu.com/otufahut.html
and lucky you`re! Let`s take our chance together to become rich

Anonymous said...

[url=http://sunkomutors.net/][img]http://sunkomutors.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]microsoft software for students, [url=http://sunkomutors.net/]software to buy online[/url]
[url=http://sunkomutors.net/][/url] store front software microsoft easy transfer software
kaspersky anti virus download [url=http://sunkomutors.net/]student software shop[/url] software shop london
[url=http://sunkomutors.net/]2009 Mac[/url] adobe acrobat 9 tutorial
[url=http://sunkomutors.net/]free reseller software[/url] office 2003 activation
buy windows xp pro software [url=http://sunkomutors.net/]cheap software at[/b]

Anonymous said...

[url=http://murudobaros.net/][img]http://murudobaros.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]autocad 2007 crack, [url=http://murudobaros.net/]kaspersky online scan[/url]
[url=http://murudobaros.net/]can i buy dreamweaver[/url] free adobe photoshop cs4 software can i buy used software
microsoft virtual software [url=http://murudobaros.net/]teacher discounts on software[/url] writing educational software
[url=http://murudobaros.net/]cheap software for non[/url] order free software
[url=http://murudobaros.net/]adobe photoshop cs3 trail[/url] software shops
crm microsoft software [url=http://murudobaros.net/]to buy microsoft office software[/b]

Anonymous said...

[url=http://bariossetos.net/][img]http://hopresovees.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]discount software final, [url=http://vonmertoes.net/]adobe photoshop clipping mask cs4[/url]
[url=http://bariossetos.net/][/url] logos software discount coreldraw graphics suite x4 with painter x
buy dvd burner software [url=http://hopresovees.net/]buy map software[/url] software sales agents
[url=http://bariossetos.net/]software buy now[/url] insight software reseller
[url=http://bariossetos.net/]cheapest voip software[/url] order system software
Mac Parallels Desktop [url=http://hopresovees.net/]office ready software[/b]

Anonymous said...

Hello everyone!
I would like to burn a theme at this forum. There is such a thing, called HYIP, or High Yield Investment Program. It reminds of ponzy-like structure, but in rare cases one may happen to meet a company that really pays up to 2% daily not on invested money, but from real profits.

For several years , I earn money with the help of these programs.
I'm with no money problems now, but there are heights that must be conquered . I get now up to 2G a day , and my first investment was 500 dollars only.
Right now, I'm very close at catching at last a guaranteed variant to make a sharp rise . Visit my blog to get additional info.

http://theblogmoney.com

Anonymous said...

Hello!
You may probably be very curious to know how one can make real money on investments.
There is no initial capital needed.
You may begin earning with a sum that usually goes
on daily food, that's 20-100 dollars.
I have been participating in one project for several years,
and I'm ready to let you know my secrets at my blog.

Please visit my pages and send me private message to get the info.

P.S. I make 1000-2000 per daily now.

[url=http://theinvestblog.com] Online investment blog[/url]

Anonymous said...

Hi there!
I would like to burn a theme at here. There is such a thing, called HYIP, or High Yield Investment Program. It reminds of financial piramyde, but in rare cases one may happen to meet a company that really pays up to 2% daily not on invested money, but from real profits.

For quite a long time, I earn money with the help of these programs.
I don't have problems with money now, but there are heights that must be conquered . I make 2G daily, and my first investment was 500 dollars only.
Right now, I managed to catch a guaranteed variant to make a sharp rise . Visit my blog to get additional info.

http://theinvestblog.com [url=http://theinvestblog.com]Online Investment Blog[/url]

Anonymous said...

My friend and I were recently discussing about how modern society has evolved to become so integrated with technology. Reading this post makes me think back to that discussion we had, and just how inseparable from electronics we have all become.


I don't mean this in a bad way, of course! Ethical concerns aside... I just hope that as memory gets less expensive, the possibility of transferring our memories onto a digital medium becomes a true reality. It's one of the things I really wish I could encounter in my lifetime.


(Posted on Nintendo DS running [url=http://quizilla.teennick.com/stories/16129580/does-the-r4-or-r4i-work-with-the-new-ds]R4i[/url] DS NetBlog)

オテモヤン said...

オナニー
逆援助
SEX
フェラチオ
ソープ
逆援助
出張ホスト
手コキ
おっぱい
フェラチオ
中出し
セックス
デリヘル
包茎
逆援
性欲

Untoro Bastiar said...

mending gak usah maen game aja kk klo pake cheat ngabisin duit char juga jadi murah klo di jual klo laku kalo, klo gak laku rugi dah buang2 banyak duit ternyata gak laku gara-gara banyak yang pake cheat >.<

Anonymous said...

i like to fast hunt in kathana X4 (shakti-arena). plzzz give me that cheat i nid it. angelann.asis@rocketmail.com

Anonymous said...

The REASON that i can only give to yOu is.. That i've been cheated on tantra i once have powerful set but an official gm made a bet to me i reported it but no one listens to me now i've been thrown around like a rg.. so please give me the link i promise to use it wisely and more importantly to use it when only needed.. pls understand why i need this cheat in tantra.. ,my e-mail is "crimzone_van09@yahoo.com".. THANK YOU..

Luh_Cinta said...

Wah-wah cheat na edan2 karang, pantesan wa cupu terus maen tantra karna gk da cheat...ya malklum lah wa kagak ngerti yang kayak gtu2 an soalna gammer baru juga nih .... klo da yang punya cheat trus mo derma ma wa ya kasih aja deh wa terima wkwkwkwkw...

fadhel said...

pliss minta chetnya kirimkan ke ni fadhelgame@yahoo.co.id

Anonymous said...

Wanted.exe

Sports Gamer said...

THIS IS A FULLY GREAT GAMING SITE GREAT WORK DONE ON IT

http://sports-unleshed.blogspot.com

Anonymous said...

hi I am a tantra addict pls give some cheats on tantra katana 4 it would be a great help cuz the GM pets keep looking down on us normal players we are no match to them =( if u can help me pls send cheats on tantra at my email chrisstakker@gmail.com

Anonymous said...

im playing @ ph server. . . 1st of all you should share to me ur cheat bcoz i just started playing tantra and i just realized how the gm's abuses the players by making the servers a business platform all rare items are provided only by the gm's and all the scrolls and forge items should be bought at item mall that uses real money to buy. . . dont you think we are abused here? pls help me ...chrisstakker@gmail.com

cheat game online said...

pengen Cheat Tantra Terbaru hanya di sini

sawshank.blogspot.com di jamin word 100%

Brownfjjb said...

halo, aku dah lama main tantra, aku mau cheatnya untuk leveling lebih cepat supaya bisa main sampai level mentok, mohon kirimkan ke : aliongliu@yahoo.com terima kasih ya.

tetris unblocked said...

You have a real ability for writing unique content. I like how you think and the way you represent your views in this article. I agree with your way of thinking. Thank you for sharing.
unblocked games| unblocked games at school| unblocked games| friv4school| friv for school| tetris unblocked| friv games| frivgames| barbie games| barbiegames| monster high games| kizi2| kizi 2

hoa huy said...

Big Farm

Big Farm is an awesome multiplayer farm management game made by the Goodgame Studios.
Your mission is simple: Create a big farm, grow crops, breed animals,
and become the richest farmer of the universe. Enjoy Goodgame's Big Farm!

M Sunny said...

it is a website to all solutions Multi-level ivr plugin are planning to design and implement an IVR system using a Sangoma E1 card ,,visit site

Friv4 Games Online said...

And money. Thank God for instant loans! It is usually fast loans difficult to approach
happy wheels | friv | happy wheels | girlsgogames | games2girls | happy wheels 2

Custom Search